trešdiena, 2014. gada 27. augusts

KREDĪTS 15 MINŪŠU LAIKĀ – ĀTRAIS KREDĪTS INTERNETĀ

Kredīts internetā 15 minūšu laikā ir īslaicīgs naudas aizdevums kādā no finanšu institūcijām, kur vajadzīgo naudas summu ikdienas tēriņiem vai sapņu īstenošanai klientiem piešķir tikai dažu minūšu laikā. SMScredit ir viena no ātro kredītu kompānijām, kur pirmreizējam aizdevumam nepiemēro procentus. 

Jāatdod tik, cik ir saņemts aizdevumā. Pirmajā kredīta noformēšanas reizē lielākā iespējamā naudas summa ir EUR 300, kas tev būs pieejama. Ja pie aizdevuma atmaksas tiek ievērots grafiks un maksājumi, nākamajā aizdevuma noformēšanas reizē maksimālā naudas summa ir 425 Eiro. 

Ātros kredītus piedāvā tiem, kas sasnieguši vismaz 20 gadu vecumu. Pastāv arī vecuma ierobežojums ātrā kredīta apstiprināšanai, kas ir 75 gadi. Bez tam jābūt regulāriem ikmēneša ienākumiem un Latvijas pastāvīgajam iedzīvotājam. Lai varētu noformētu ātro kredītu, tev ir nepieciešams bankas konts vienā no Latvijas bankām , uz kuru varēs vēlāk pārskaitīt īstermiņa naudas aizdevumu, un aktīvs mobilā telefona pieslēgums. Tikai pāris minūtes ir nepieciešamas, lai nosūtītu pieteikumu ātrajam kredītam internetā. Pirmā darbība ir reģistrācija mājaslapā, aizpildot nepieciešamo pieteikuma formu, jāpārskaita reģistrācijas maksa EUR 0,01 apmērā. Reģistrācijas maksa netiek atgriezta, jo tas ir kā nodrošinājums ātrā naudas aizņēmuma pieteikuma saņemšanai.

SMScredit.lv ātrais kredīts pieejams arī ar telefona zvana vai SMS starpniecību. Sākotnēji, protams, tev būs jāreģistrējas sistēmā internetā, kur jāpiefiksē visu vajadzīgo informāciju. Pēc pieteikuma saņemšanas kredītiestāde pieņems lēmumu par aizdevuma akceptēšanu un par to paziņos ar īsziņas vai pa e-pastu. Ja tu jūti, ka nevarēsi atmaksāt naudas aizdevumu pēc atmaksas grafika, līdz mēnesim iespējams uz laiku atlikt tā atmaksu. Kredīta atdošana parasti norisinās pa daļām, pamatojoties uz pirms tam izveidotu maksājuma grafiku.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru