trešdiena, 2014. gada 19. novembris

Īsteno savus plānus ar sms kredītu-Viasms.lv!

Sms kredīts ir aizdevuma veids, kuru ērti iespējams pieteikt ar  īsziņas palīdzību. Sms kredīts nodrošina naudas pieejamību pat tad, kad nav pieejams interneta pieslēgums.
Viasms.lv ir klientu atzīts aizdevējs, jo piedāvā izdevīgus, vienkārši noformējamus kredītus dažādām dzīves situācijām. Nav noslēpums, ka populāri ir tieši īstermiņa sms kredīti, kas ļauj saņemt salīdzinoši nelielu naudas summu.


Sms kredītam ērti iespējams pieteikties arī internetā. Būtiski, ka otrajā un nākamajās aizņemšanās reizēs sms kredīts noformējams arī ar telefona palīdzību - nosūtot vienu īsziņu.
Īpaši ir padomāts par jaunajiem klientiem- pirmais sms kredīts ir pilnīgi bez maksas. Jaunajiem klientiem kredīts tiek izsniegts līdz 200 eiro apmērā , tāpēc būs piemērots nelielu izdevumu segšanai. Maksimālais laiks, uz kuru tiek izsniegts aizdevums, ir 30 dienas. Tomēr, ja kādu iemeslu dēļ nevari veikt kredīta atmaksu līgumā noteiktajā termiņā, iespējama tā pagarināšana . Tas gan ir maksas pakalpojums, tomēr ļauj izvairīties no lielākām problēmām nākotnē.





SAŅEM IZDEVĪGU KREDĪTU -VIASMS.LV
Ātrs kredīts internetā- tā ir noderīga mūsdienu iespēja, ko izmanto daudzi. Un ne bez iemesla - vienkāršā aizdevuma pieteikšana un izdevīgie nosacījumi iepriecina .




Katrs ir bijis situācijā, kad naudas līdzekļi vajadzīgi šķietami nepiemērotā brīdī- piemēram, brīvdienās. Tas nebūt vairs nav šķērslis, jo ātrais kredīts nodrošina nepieciešamās naudas pieejamību tad, kad tas aktuāli. Klientu ērtībām VIA SMS strādā katru dienu no 8 līdz 22.
Vēl viens būtisks faktors, kas padara aizņemšanos internetā vēl izdevīgāku- kredīti bez ķīlas. Tas nozīmē, ka netiek prasīta ķīla vai galvojums, lai saņemtu sev nepieciešamo naudu.
Kredīts bez ķīlas ir arī VIA SMS piedāvājumā. Šis aizdevējs piedāvā dažāda veida aizdevumus - gan ilgtermiņa naudas kredītus, kas noderēs, ja vajadzīga lielāka naudas summa, gan arī mazāka apmēra aizdevumus ikdienišķām situācijām.




Pateicoties plašajam piedāvājumam, ikviens var izvēlēties sev nepieciešamo aizdevumu . Piemēram, ilgtermiņa kredīts saņemams 1500 EUR apmērā uz atmaksas termiņu līdz 12 mēnešiem. Savukārt, neliela apmēra izdevumiem piemērots būs īstermiņa naudas kredīts- ar termiņu uz 30 dienām un maksimālo summu 500 eiro. 

Vairāk par kredītiem lasi šeit- http://ludza.pilseta24.lv/zinas/100/323672


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru