pirmdiena, 2014. gada 8. decembris

SMS KREDĪTS- ĒRTS AIZDEVUMS


Ja radušies neparedzēti izdevumi un vajadzīgas finanses, tad izdevīgs variants būs ātri un vienkārši noformējamais sms kredīts. Viens no aizdevējiem, kas izsniedz šāda veida aizdevumus ir VIA SMS. Sms kredīti ir pieejams veids kā saņemt vajadzīgo naudas summu tad, kad tas nepieciešams - tieši tādeļ šāds aizdevuma veids kļuvis iecienīts.
Viens no aizdevējiem, kura sortimentā ietilpst arī sms kredīti, ir viasms.lv.
Sms kredīts pie viasms.lv noformējams jebkurā ērtā brīdī . Nav mazsvarīgi arī, ka sms kredīti nodrošina zināmu brīvību, jo nav vajadzīgs atskaitīties, kādam mērķim nauda vajadzīga.

Vēl viena būtiska sms kredīta priekšrocība- tā pieteikšanai nav vajadzīga ķīla, galvojums vai īpašas izziņas.
Jāņem vērā, ka aizņemoties pirmo reizi, vajadzīgs veikt reģistrāciju mājas lapā viasms.lv. Savukārt, nākamajā reizē jau būs iespēja pieteikt aizdevumu ar īsziņas starpniecību.
Jaunajiem klientiem tiek piedāvāts pirmais aizdevums bez maksas - atdod tik, cik aizņēmies. Tā ir laba iespēja ne tikai iepazīties ar aizdevēja , bet arī aizņemties īpaši izdevīgi.





ĀTRAIS KREDĪTS PIE VIA SMS

Ātrs kredīts internetā- tā ir noderīga mūsdienu iespēja, ko novērtē daudzi. Un ne velti - vienkāršā noformēšana, ātrā saņemšana un izdevīgie atmaksas nosacījumi pārliecina .



Kā jau minēts, ātrais kredīts nodrošina iespēju nepieciešamo naudas summu saņemt ar pāris vienkāršām darbībām - jāreģistrējas aizdevēja mājas lapā un jāaizpilda anketa. Jāpiebilst, ka aizdevuma pieteikums tiks izskatīts kredītkompānijas darba laika ietvaros. Tomēr arī šeit nav pamats satraukumam - VIA SMS darba laiks ir katru dienu no 8 līdz 22.
Kredīta pieteikšana kļuvusi ērtāka kā jebkad agrāk. Pirmkārt, to iespējams izdarīt ar interneta starpniecību . Otrkārt, tagad tiek piedāvāti kredīti bez ķīlas. Tas nozīmē, ka noformēt kredītu ir vēl vienkāršāk.
Kredīts bez ķīlas būs noderīgs dažāda veida situācijās- gan tad, kad radušies neplānoti izdevumi, gan arī dažādu lielāku mērķu sasniegšanai.



Ņemot vērā plašo piedāvājumu, ikviens var izvēlēties piemērotāko aizdevumu - ņemot vērā savas vajadzības un iespējas. Piemēram, ilgtermiņa kredīts saņemams 1500 EUR apmērā uz atmaksas termiņu līdz vienam gadam. Savukārt, neliela apmēra izdevumiem piemērots būs īstermiņa naudas kredīts- ar termiņu uz 30 dienām un maksimālo summu EUR 500. Izvēlies nepieciešamo un novērtē visas sniegtās priekšrocības.

Uzzini vairāk par aizdevumiem internetā šeit- http://daugavpils.pilseta24.lv/zinas/100/333408


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru