ceturtdiena, 2015. gada 19. februāris

VĒLIES NOFORMĒT IZDEVĪGU KREDĪTU? IESKATIES VIASMS.LV!

Vai esi kādreiz nonācis situācijā, kad radušies neplānoti tēriņi, bet līdz algas dienai vēl jāgaida? Ar šādu situāciju ik dienas saskaras tūkstošiem cilvēku, un daudzi no viņiem jau ir atklājuši labu risinājumu šāda veida situācijās - ātros, internetā noformējamos  kredītus. 


Ātrie kredīti internetā - viens no iecienītākajiem aizdevumu risinājumiem. Tas ir ne vien vienkārši noformējams, bet arī ātri saņemams. Tādā veidā šie kredīti būs lielisks risinājums pat tad, kad nauda nepieciešama steidzami.

Domājot par klientu ērtībām, kredīts pie Viasms tiek piedāvāts divos variantos - aizdevums līdz algai un naudas kredīts.

Piemēram, ātrais kredīts piemērots lielāku pirkumu veikšanai, jo pieejams līdz pat EUR 1500. Šie ātrie kredīti tiek izsniegti uz termiņu no 3 līdz 12 mēnešiem. Svarīgi, ka ar šo kredītu ir iespējams saskaņot finansiālās iespējas ar ikmēneša maksājumu apmēru, sadalot kopējo līguma summu vienādos maksājumos noteiktajā laika periodā - tas atvieglos ikmēneša tēriņu plānošanu.

Savukārt, ja nedaudz pietrūkst līdz algai vaiarī vajadzīgā naudas summa ir  salīdzinoši neliela, atbilstošāks būs Viasms izsniegtais īstermiņa kredīts- aizdevums līdz algai. Izmanto šo iespēju, ja esi pārliecināts, ka aizdevumu varēsi atdot 30 dienu laikā.

Svarīgi, ka Viasms piedāvātajam kredītam ir lieliskas priekšrocības. Tam pieteikties iespējams katrā diennakts laikā, ātri un vienkārši - ar interneta palīdzību. Būtiski - lai to izdarītu, nav nepieciešamas nekāda veida formalitātes - pie Viasms pieejams kredīts bez ķīlas. Tāpat nav vajadzīgs arī galvojums vai kādas izziņas no darba vietas.

Vai esi kādreiz piedzīvojis situāciju, kad naudas līdzekļi vajadzīgi nekavējoties, bet kabatā tikai mobilais telefons? Viasms sniedz risinājumu arī šādās situācijās - sms kredītu. Sms kredīts pieejams sākot ar otro aizņemšanās reizi, un tas sniedz iespēju pieteikties aizdevumam tikai ar vienas īsziņas starpniecību.

Naudas aizdevums - izdevīgs risinājums dažāda veida situācijās, tomēr jāatceras, ka ikviens aizdevums ir atbildīgs lēmums. Aizņemies tikai tad, ja zini, ka spēsi atdot kredītu pilnā apmērā un noteiktā termiņā. Protams, vajadzības gadījumā iespējama arī   atmaksas termiņa pagarināšana, tomēr jāatceras, ka tas ir maksas pakalpojums.

Izvēlies drošu un daudzu iecienītu kredītdevēju - Viasms! Izdevīgi aizdevuma nosacījumi, lieliski piedāvājumi un vienkārši noformējami kredīti - uzzini vairāk viasms.lv.

Uzzini vairāk par kredītiem- http://staburags.diena.lv/citas-zinas/reklamraksti/atrs-risinajums-negaiditas-dzives-situacijas-110138

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru