otrdiena, 2015. gada 16. jūnijs

SMS KREDĪTS NO VIA SMS – ATMAKSĀ TIK, CIK AIZŅĒMIES!

Pasaulē izmantots un moderns finanšu jomas pakalpojums ir ātrie kredīti internetā. Ja līdz algai jāgaida tikai dažas dienas, bet gadījušies negaidīti un neatliekami tēriņi, naudas aizdevums no nebanku kredītdevēja VIA SMS būs viegls un ērts variants.
ViaSMS.lv piedāvājumā ir ātri, izdevīgi un uzticami aizdevumi tiešsaistē jebkuriem dzīves gadījumiem. Ja radušies personīgajā budžetā neparedzēti tēriņi vai negaidīta, patiesi laba pirkuma vai pakalpojuma iespēja, kam konkrētajā brīdī pietrūkst naudas, lieti noderēs VIA SMS aizdevumi līdz algas dienai. Šis kredīts internetā piedāvā pieprasīt summu līdz 500 eiro ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām. Ja kādu apstākļu dēļ ātrais kredīts noteiktajā termiņā nav atdodams, termiņu iespējams arī ērti pagarināt par atbilstošu pagarināšanas maksu (uz 7, 14 vai 30 dienām). Ja steidzami vajadzīgais aizdevums pārsniedz 500 €, ērtāks šādā gadījumā būs VIA SMS naudas ātrais kredīts. 

Pretēji banku iestāžu aizdevumiem VIA SMS ātrie kredīti iegūstami bez ieķīlājumiem, galvošanas vai izziņas no darba . Aizdevums piesakāms, vien piereģistrējoties ViaSMS.lv un noformējot prasīto informāciju. Nepieciešamie finanšu resursi jau 30 minūtēs pēc elektroniskā iesnieguma izskatīšanas būs Tavā īpašumā. VIA SMS privilēģija ir arī pirmais kredīts bez maksas, tādēļ pirmajā aizņemšanās reizē katram pieejams ātrais kredīts ar nulle procentu tarifu. Klientiem pēc pirmreizējās aizdevuma pieejams arī SMS kredīts jeb izdevība pieteikt ātro kredītu tikai ar īsziņas starpniecību. SMS kredīts būs ērts brīžos, kad ātrais kredīts internetā nepieciešams īpaši neatliekamā kārtā. SMS kredīts - risinājums steidzamās situācijās.

Pirms pietiekšanās kredītam rūpīgi izskati sagatavoto informāciju - ar ātrā kredīta nosacījumiem, procentiem un vai naudas aizdevums nosaka ierobežojumus kredīta saņemšanai. Laikus izrēķināt procentu maksas, atdošanas termiņa pagarināšanas maksu un pārējos skaitļus ērti iespējams ar praktiskajiem kalkulatoriem ViaSMS.lv lapā. Nozīmīgi ir arī godīgi novērtēt savas finanšu iespējas, lai aizdevums attiecīgajā laika periodā bez sarežģījumiematmaksājams. Vienlaikus jāņem vērā, ka ātrie kredīti internetā ir piemēroti mirklīgu naudas sarežģījumu mazināšanai un aizdevumi nebūs piemēroti hipotekārā vai cita kredīta maksām, kā arī nepārdomātiem pirkumiem.

Ātrie kredīti internetā un SMS kredīts no VIA SMS būs piemērots atbalsts pēkšņās finansiālajās problēmās, kad vajadzīgs naudas aizdevums. Katram VIA SMS klientam garantēts pirmais kredīts bez maksas, kā arī parocīgais naudas pieteikšanas veids - SMS kredīts. Aizņemies atbildīgi no uzticama aizdevēja! 

Uzzini vairāk šeit- http://jurmala.pilseta24.lv/zinas/100/365133

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru