piektdiena, 2015. gada 20. marts

REALIZĒ SAVUS SAPŅUS AR VIVUS.LV ĀTRO KREDĪTU PALĪDZĪBU!

Ja īsā laikā vajadzīgi papildus naudas līdzekļi, vērts ieskatīties Vivus.lv piedāvājumā!
Arvien vairāk cilvēku savas īstermiņa naudas grūtības izvēlas risināt ar nebanku kredītiem, jo tie ir vienkārši noformējami un  ātri saņemami. Ātrie kredīti būs noderīgi dažādās situācijās - piemēram, kad līdz algai vēl jāgaida vai rodas kādi steidzami izdevumi - nepieciešams datora remonts vai jāatmaksā kāds rēķins. Šāda veida situācijās ne vienmēr ir iespēja aizņemties no radiem vai draugiem, tādēļ palīdzēt var ātrie kredīti , kas ērti noformējami internetā.

Vivus.lv ir uzticams un atbildīgs aizdevējs. Kompānija ir Nebanku kredītdevēju asociācijas biedrs, kas nodrošina godīgu biznesa praksi un ētikas principus. Vivus.lv darbība balstās uz Latvijas iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanu. Vivus.lv piedāvājumā ātrie aizdevumi no 50 līdz 1500 eiro uz termiņu no 1 līdz 24 mēnešiem. Lai saņemtu aizdevumu, klientam ir jābūt pastāvīgam LR iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 75 gadiem bez kavētiem kredīta maksājumiem vai pārkāptām parādsaistībām. Vivus.lv saviem klientiem piedāvā arī  izdevīgas procentu likmes!

Lai pieteiktos ātrajam aizdevumam, nepieciešams vien veikt dažas vienkāršas darbības, turklāt - tas viss notiek ātri un ērti, ar interneta starpniecību. Šī ir iespēja sev vajadzīgo kredītu noformēt vien dažu minūšu laikā, ietaupot ne vien laiku, bet arī naudu! Lai saņemtu aizdevumu, vispirms vajadzīgs veikt reģistrāciju aizdevēja mājas lapā, kā arī vajadzīga izveidotā profila apstiprināšana - tas notiek, pārskaitot EUR 0,01 uz aizdevēja bankas kontu. Kad tas izdarīts, atliek tikai pieteikties kredītam.

Jāpiebilst, ka pie aizdevuma pieteikuma izskatīšanas tiks ņemti vērā vairāki faktori- piemēram, kredītvēsture, ienākumu līmenis, kā arī sadarbības ilgums. Lai būtu drošs, ka saņemsi vēlamo aizdevumu, aizdevuma prasītājam jābūt ar pozitīvu kredītvēsturi, kā arī ar pieteikamu ienākumu līmeni, kas ļaus atmaksāt aizdevumu. Svarīgi arī ņemt vērā, ka, aizņemoties pirmo reizi, maksimālā aizdevuma summa būs nedaudz mazāka nekā tad, ja aizņemsies atkārtoti.

Vivus.lv klientiem tiek nodrošinātas plašas aizdevumu atmaksas iespējas: var atmaksāt gan internetā, gan jebkurā bankā, gan vairākās tirdzniecības vietās visā Latvijā. Bet, ja gadās sarežģījumi un nevari aizdevumu atmaksāt termiņā, tev nav jāsatraucas, jo var pagarināt atmaksas termiņu. Uzņēmumā saprot, ka katrs no mums var nonākt finansiālās grūtībās, tādēļ piedāvā iespēju atlikt ikmēneša maksājumu .

Vivus.lv - saņem naudas kredītu dažādām situācijām!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru