ceturtdiena, 2015. gada 23. aprīlis

LIVIT.LV - ĀTRO KREDĪTU SALĪDZINĀŠANAS PORTĀLS


Nav noslēpums, ka ātrie kredīti mūsdienās kļuvuši ļoti populāri, jo piedāvā lielisku iespēju tikt pie nepieciešamās naudas summas maksimāli ātri. Turklāt ērtās pieejamības dēļ tas ir labs risinājums visdažādākajās situācijās.

Ātrie kredīti iecienīti kļuvuši ne vien ērtās noformēšanas, bet arī izdevīgo noteikumu dēļ. Kurš gan negrib dažu minūšu laikā tikt pie kārotā aizdevuma, turklāt - nepārmaksāt? Vai arī saņemt kredītu ar citiem izdevīgiem nosacījumiem?
Kredīts internetā ir ērti noformējams - neizejot no mājas vai darba vietas. Tas dod iespēju ietaupīt ne vien laiku, bet nereti arī naudas līdzekļus.
Pieaugot pieprasījumam pēc ātrajiem kredītiem, pieaug arī piedāvājums. Nav noslēpums, ka mūsdienās tas patiešām ir plašs un turpina pieaugt. Kā kredīta ņēmējam neapjukt lielajā piedāvājumu klāstā? Īstā atbilde ir salīdzināt kredītdevējus, kas visērtāk izdarāms, izmantojot kādu no kredītu salīdzināšanas portāliem, piemēram, Livit.lv.
Apmeklē Livit.lv un uzzini, kurš aizdevums ir visatbilstošākais tieši tavai situācijai!
Piemēram, viens no kritērijiem, kas tiek vērtēts salīdzināšanas tabulā, ir izdevība pirmo kredītu saņemt bez maksas. Pirmais aizdevums bez maksas nozīmē, ka kredītam nepiemēro procentu likmi - atdod tik, cik aizņēmies! Svarīgi, ka bezprocentu kredīts pieejams pie vairuma populārāko aizdevēju. Bezmaksas kredīts - iespēja, kuru noteikti nevajadzētu laist garām.
Otrs svarīgais faktors noteikti ir izsniegtā kredīta summa - pie dažādiem aizdevējiem tā mēdz atšķirties. Piemēram, Ondo.lv pirmajā aizņemšanās reizē piedāvā līdz EUR 300 , bet, aizņemoties atkārtoti, iespējams saņemt līdz EUR 425. Izvēlies aizdevēju, kas izsniedz tev vajadzīgo naudas summu!
Jāpiemin - lai gan bezmaksas kredīts saņemams tikai pirmajā aizņemšanās reizē, ,aizņemoties atkārtoti pieejamas citas priekšrocības, piemēram, sms kredīti.
Ja naudas kredīts vajadzīgs maksimāli ātri, jāpievērš uzmanība arī laikam, kādā tas tiek izsniegts. Pārsvarā gan kredītu var saņemt 10- 15 minūšu laikā, tomēr reizēm laikam ir izšķiroša nozīme.
Vēl viena būtiska nianse - vecums, no kura tiek izsniegts naudas aizdevums. Te jāpiemin, ka visbiežāk kredīts tiek dots personām, kas sasniegušas 20 gadu vecumu.
Lai kuru kredītu tu arī izvēlētos, ņem vērā, ka ikviens no tiem ir noformējams bez liekām formalitātēm - pieejams kredīts bez ķīlas, galvojuma un laika tērēšanas .
Livit.lv - tavs palīgs vislabākā kredīta izvēlē. Tomēr atceries, ka katrs kredīts ir atbildība, tādēļ aizņemies tikai tik, cik vajadzīgs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru